четверг, 24 апреля 2014 г.

З 1 лютого по 23 квітня 2014 в нашому місті проходив ІІ загальноміський конкурс «Найрозумніший фантазер» серед учнів 5-х класів загальноосвітніх шкіл. Організатором конкурсу стала централізована бібліотечна система м. Мелітополя. Співорганізатори: управління освіти Мелітопольської міської ради; відділ культури Мелітопольської міської ради; Мелітопольське літературне об’єднання ім. П. Ловецького «ЛІТО».

Конкурс проводився з метою підвищення рівня культурного розвитку дітей через заохочення їх до системного читання найкращої літератури; сприяння створенню належних умов для рівного доступу до джерел інформації незалежно від рівня розвитку дитини, іі інтелектуальних можливостей та місця проживання; підвищення суспільного значення та ролі шкільних та міських бібліотек, що обслуговують дітей, в процесі соціальної адаптації та набуття культурної та інформаційної компетентності.

І етап (відбірковий) проводився з 1 по 28 литого на базі загальноосвітніх навчальних закладів та бібліотеках централізованої бібліотечної системи. Під час проведення конкурсу оцінювалися знання школярів з різних напрямків освіти: математики,географії, біології та літератури. Переможцями І етапу стали 46 учнів 5-х класів шкіл міста, які увійшли до півфіналу конкурсу.


ІІ етап (півфінал) проходив 09 та 10 квітня 2014 року на базі міської центральної дитячої бібліотеки «Мальвіна» у формі гри-вікторини, за вірні відповіді вручали жетони, кожен з них збільшував шанси перемогти. До конкурсу учасники підготувались дуже добре, наприклад, хтось намалював свого улюбленого літературного героя, а хтось зробив щось власними руками. Таким чином до фіналу конкурсу вийшли 26 переможців півфіналу. 







ІІІ етап (фінал) відбувся 23 квітня 2014 року. Учасники конкурсу повинні були підготувати творче домашнє завдання у вигляді листа до майбутніх п’ятикласників від імені літературного героя  свого улюбленого твору та представити костюм цього героя.





Переможцями  конкурсу стали:

І місце – Назаров Сергій учень школи № 23(бібліотекар Кручинська С.В.)

ІІ місце – Шапурова Наталія учениця школи №16 (бібліотекарі Соловйова О.Є. та Підлісняк О.І.)
                 Пилипович Вікторія учениця школи № 11 (бібліотекар Белан Л.Л.)

ІІІ місце – Лайкова Аліна  учениця школи № 23 (бібліотекар Кручинська С.В.)
                  Коваль Єлизавета учениця школи № 9 (бібліотекар Сафонникова Л.П.) 




Переможців було нагороджено грамотами та цінними призами.





Комментариев нет:

Отправить комментарий